Happy Family Afhaalmenu

Regelmatig hebben wij een nieuw Happy Family Afhaalmenu. Tomatensoep en drie hoofdgerechten voldoende voor drie à vier personen. En dat alles voor slechts € 21,75.

2 grote Tomatensoep
** Babi Pangang
(geroosterd mager varkensfilet met pikante saus)
** Foe Yong Hai
(eieromelet met varkensvlees in tomatensaus)
** Ka Lie Kai
(kipfilet in kerry saus met groenten)
*Witte Rijst
€.21.75
*i.p.v 2 bakjes Rijst. Nasi of Bami €.0,75 extra per bakje
**U kunt i.p.v. dit gerecht ook Tjap Tjoy bestellen


Opbrengst tassen naar Epigoon en Ouderensoos De Schans

De opbrengst van de plastic afhaaltassen van de maand december hebben wij ter beschikking gesteld aan de Epigoon en Ouderensoos De Schans. Beide instellingen hebben inmiddels een bedrag van ieder € 75,00 ontvangen.


Opbrengst tassen naar Sintfeest Maaspoort

De opbrengst van de plastic afhaaltassen van de herfst hebben wij ter beschikking gesteld aan de organisatie van het SIntfeest Maaspoort. Het bedrag van € 100,00 hebben wij inmiddels overgedragen.


Chinees lopend buffet voortaan vanaf 16:30 uur

Op veler verzoek hebben wij het aanvangstijdstip van het Chinees lopend buffet op zaterdag, zondag en feestdagen vervroegd naar 16:30 uur. U kunt dan genieten van 35 verschillende gerechten voor slechts € 11,50 p.p. (kinderen tot en met 9 jaar € 6,75). Genoemde bedragen zijn exclusief drank.


Kwai-Wan bij iens.nl in Top Tien Bossche restaurants

Op de restaurants recensie website iens.nl is Kwai-Wan doorgedrongen tot de top tien van beste Bossche restaurants. Ons restaurant staat met een gemiddelde score van 8,7 op een fraaie zevende plaats. In de lijst komen liefst 247 restaurants voor. Kwai-Wan heeft van alle Chinees-Indische restaurants veruit de hoogste gemiddelde beoordeling.
Bekijk HIER de Bossche ranglijst van iens.nl
Plaats HIER jouw recensie over ons restaurant