Happy Family Afhaalmenu

Regelmatig hebben wij een nieuw Happy Family Afhaalmenu. Tomatensoep en drie hoofdgerechten voldoende voor drie à vier personen. En dat alles voor slechts € 21,75.

2 grote Tomatensoep
** Babi Pangang
(geroosterd mager varkensfilet met pikante saus)
** Foe Yong Hai
(eieromelet met varkensvlees in tomatensaus)
** Ket Tjap Kai
(kipfilet in ketjap saus met groenten)
*Witte Rijst
€.21.75
*i.p.v 2 bakjes Rijst. Nasi of Bami €.0,75 extra per bakje
**U kunt i.p.v. dit gerecht ook Tjap Tjoy bestellen


Opbrengst tassen naar Epigoon en Ouderensoos De Schans

De opbrengst van de plastic afhaaltassen van de maand december hebben wij ter beschikking gesteld aan de Epigoon en Ouderensoos De Schans. Beide instellingen hebben inmiddels een bedrag van ieder € 75,00 ontvangen.


Familie Kok wint kanskaart

Familie Kok is de gelukkige winnaar van de kanskaart in week 51. De winnaar ontvangt een waardebon ter waarde van € 25,00, te besteden in ons restaurant of aan de afhaalcounter. Gefeliciteerd!


Opbrengst tassen naar Sintfeest Maaspoort

De opbrengst van de plastic afhaaltassen van de herfst hebben wij ter beschikking gesteld aan de organisatie van het SIntfeest Maaspoort. Het bedrag van € 100,00 hebben wij inmiddels overgedragen.


Familie Grauwmans wint kanskaart

Familie Grauwmans is de gelukkige winnaar van de kanskaart in week 50. De winnaar ontvangt een waardebon ter waarde van € 25,00, te besteden in ons restaurant of aan de afhaalcounter. Gefeliciteerd!


Familie Sars wint kanskaart

Familie Sars is de gelukkige winnaar van de kanskaart in week 49. De winnaar ontvangt een waardebon ter waarde van € 25,00, te besteden in ons restaurant of aan de afhaalcounter. Gefeliciteerd!


Chinees lopend buffet voortaan vanaf 16:30 uur

Op veler verzoek hebben wij het aanvangstijdstip van het Chinees lopend buffet op zaterdag, zondag en feestdagen vervroegd naar 16:30 uur. U kunt dan genieten van 35 verschillende gerechten voor slechts € 11,50 p.p. (kinderen tot en met 9 jaar € 6,75). Genoemde bedragen zijn exclusief drank.


Leuke bijbaantjes bij Kwai-Wan voor studenten (m/v)

Team Kwai-Wan heeft plaats voor twee nieuwe enthousiaste parttime medewerkers voor de bediening in het restaurant, assistentie in de keuken en een afwashulp. Het betreft functies voor 3 tot 6 uur per week. Één in de bediening in het restaurant en één keukenhulp.

Wij bieden leuk afwisselend werk in een hecht team en in een sfeervol familierestaurant, een marktconforme vergoeding en werktijden in overleg.

Wij zoeken medewerkers (m/v) vanaf 16 jaar. We vragen een enthousiaste instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit, bereidheid om ook in de weekenden te werken en bij voorkeur enige ervaring in de Horeca. Het laatste is niet direct noodzakelijk, maar is wel een pré.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje met jouw cv naar Robert van der Fange, info@kwai-wan.nl


Kwai-Wan bij iens.nl in Top Tien Bossche restaurants

Op de restaurants recensie website iens.nl is Kwai-Wan doorgedrongen tot de top tien van beste Bossche restaurants. Ons restaurant staat met een gemiddelde score van 8,7 op een fraaie zevende plaats. In de lijst komen liefst 247 restaurants voor. Kwai-Wan heeft van alle Chinees-Indische restaurants veruit de hoogste gemiddelde beoordeling.
Bekijk HIER de Bossche ranglijst van iens.nl
Plaats HIER jouw recensie over ons restaurant